Couperose & Rosacea

Ook al lijken deze twee huidproblemen erg veel op elkaar, zijn de behandelmogelijkheden toch wat anders. Hieronder leggen we enkele behandelmogelijkheden uit. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier aan de rechterkant of via de contact gegevens eronder. 

 

Wat is couperose?

Mensen met couperose hebben veel zichtbare rode en blauwe vaatjes op voornamelijk de wangen, neus en de kin. Deze adertjes kunnen soms ook klachten geven zoals tintelingen, branderigheid en jeuk. Couperose is is een permanente aandoening en gaat niet van zelf over. Het kan in de loop van de jaren stabiel blijven maar ook soms uitbreiden naar de nek en het decolleté.  

Wat is rosacea?

Het verschil tussen rosacea en couperose is dat er bij rosacea vaak mee-eters te zien zijn. Bij de ergere vormen van rosacea zijn er ook rode en gelige puistjes te zien. Schilfering en oedeem komen soms ook voor bij deze huidaandoening. 

 

 

Net zoals bij huidoneffenheden kan coagulatie ook ingezet worden bij zichtbare en storende adertjes in het gezicht. De adertjes worden dicht gebrand waardoor deze niet meer zichtbaar zijn. Daarnaast kunnen de mee-eters en puistjes tijdens een uitreinigende (acné) behandeling verwijdert worden. 

 

Heb je meer vragen over de behandeling van couperose of rosacea, klik dan hier voor de meest gestelde vragen.

 

Behandelingsprijzen

Acné behandeling Dieptereiniging 30 minuten €42,-

Dieptereiniging 45 minuten €63,-

Dieptereiniging 60 minuten €84,-
 
      .
Mesoestetic peeling €79,50,-  
 

Couperose, vaatjes, spider

naevi laser

Vanaf €75,-  
     

Producten