Cosmelan

Wereldwijd de meest succesvolle behandeling tegen pigmentaties: Cosmelan. Hieronder leggen we je uit hoe de behandeling in zijn werking gaat. 

Waarom Cosmelan?

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft diverse oorzaken. Oppervlakkig gelegen pigment is goed te behandelen met een medische peeling of laser. Dieper gelegen pigment is wat lastiger. Voor deze soorten pigment heeft Mesoestetic de Cosmelan behandeling ontwikkeld. Deze behandeling is veilig en effectief voor alle huidtypes. 


De ingrediënten die gebruikt worden in de producten van Cosmelan zijn van plantaardige en chemische oorsprong. Amalan vormt de basis van het masker en de thuisproducten. Amalan heeft een direct effect op het onderhuidse proces dat pigment vormt. Het remt de tyrosinase, dit is een enzym die verantwoordelijk is voor de vorming van pigment. De overige ingrediënten zijn o.a. vitamine C, fytinezuur en retinylpalmitaat. 

 

 

Voor wie geschikt?

Cosmelan is geschikt voor de volgende huidaandoeningen:
- Zwangerschapsmasker

- Ouderdomsvlekken

- Zonneschade

- Hyperpigmentaties die dieper gelegen zijn

- Huidverjonging

 

 

De behandeling

De Cosmelan kuur bevat een behandeling in de praktijk en producten voor thuisgebruik. Indien nodig kan de behandeling in de praktijk een enkele keer herhaalt worden. 

 

Stap 1:  Het intake gesprek. 

Je komt allereerst op intake gesprek om te kijken of je geschikt bent voor de kuur. Hier worden al je vragen besproken en wordt de kuur doorgenomen. 

 

Stap 2: Cosmelan 1.

In de praktijk krijg je het Cosmelan 1 opgebracht. Dit is een mosterd-kleurig masker wat er zo'n 7 tot 12 uur op moet blijven zitten. 's Avonds was je het masker na de aangegeven tijd er af met een koud washandje en blijf je gedurende 3 dagen de inbegrepen Hydra-vital factor K/melan recovery en zonnebrandcrème smeren. 

 

Stap 3: Cosmelan 2. 

Na 2 dagen kom je voor de na-controle terug in de praktijk. Nu krijg je de Cosmelan 2 thuisverzorgingscrème mee naar huis. Cosmelan 2 dient in een dunne laag op het gehele gezicht te worden aangebracht en moet 10 minuten intrekken. Cosmelan 2 gebruik je 2x per dag voor de gedurende 2 maanden. Wanneer het pigment na deze 2 maanden sterk is afgenomen mag de crème 1x per dag worden aangebracht tot enkele keren per week. Bij ernstige pigmentatie is het aan te raden de Cosmelan 2 in ieder geval een jaar te gebruiken. Deze is daarom ook apart te koop. 

 

Intake inplannen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zoeken....


Contact

06-12632130 of 06-29351796

huidwens@gmail.com

Etten-Leur: Het Therapie huis, Trompetlaan 40, 4876XA Etten-Leur

Rijen: Hoofdstraat 2B, 5121JE Rijen

 


Aangesloten bij: