Mannen

 

Zowel bij vrouwen als mannen kunnen huidproblemen voorkomen. Zo kunnen ook mannen last hebben van overbeharing, acne, ingegroeide haren, couperose en oedeem. Hieronder zullen we een aantal verschillende behandelmogelijkheden uitleggen. Staat de gewenste behandeling er niet bij? Neem dan contact op via het contactformulier.

Overbeharing

Bij HuidWens kun je in Etten-Leur of Rijen terecht voor laserbehandelingen voor het gelaat en /of lichaam. Middels laser ontharen kunnen mensen zo'n 80 tot 95% permanente haar reductie krijgen. Het voordeel van de laser is dat er grotere gebieden onthaard kunnen worden. Wij werken met de Candela Gentle max pro laser. De Candela GentleMax Pro combineert het beste van twee verschillende Candela™ systemen in één: de GentleYAG Pro-U laser en de GentleLase Pro-U laser voor o.a. laser ontharen, rejuvenation en vasculaire aandoeningen.

Lasers werken op het pigment van de haren in het haarzakje. De haren moeten tijdens de behandeling geschoren zijn en er moet genoeg pigment in de haren zitten. Haren met weinig pigment, zoals rode, blonde en grijze haren worden daarom niet ''gezien'' door de laser. Lasertherapie is daarom ook alleen aan te raden bij mensen met een donkere haarkleur. Zo zie je bij mensen met een lichte huidtype en donkere haren het beste resultaat.

  

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek met de huidtherapeut.

 

 

 

Acne

Acne onder jongens en mannen is een zeer voorkomend probleem. Vaak uit de acne iets anders dan op een vrouwelijke huid. Zo komt Acne Conglobata vaker voor bij mannen en uit dit zich in zware ontstekingen op het gezicht, rug, schouders of borst. 

De huidtherapeut bij HuidWens kunt u helpen met het verminderen van de acne door middel van product advies, acne behandelingen en peelings. Samen met de huidtherapeut wordt er een behandelplan opgesteld aan de hand van huid en klachten. 

Ingegroeide haren

Ingegroeide haren kunnen naast de pijnklachten ook esthetisch storend zijn. Vaak hebben mannen met kroes of krullende haren er vaker last van, omdat de haar in zijn krulvorm niet uit de huid kan komen. De haar hoopt zich op en er ontstaat een ontsteking omdat de huid de haar wilt opruimen. Door middel van gezichtsbehandelingen waarbij de huidtherapeut de ingegroeide haren verwijderd, wordt de huid egaler en gladder. 

Daarnaast kan de huidtherapeut ook de haren permanent verwijderen door middel van elektrische epilatie of laser therapie. Hierdoor zullen er in de toekomst ook geen ingegroeide haren meer voorkomen. 

Oedeem

Over het algemeen hebben vrouwen vaker oedeem dan mannen, maar dat sluit zeker niet uit dat mannen geen oedeem kunnen ontwikkelen. 

Oedeem heeft verschillende oorzaken. Zo kan het bijvoorbeeld door veneuze problemen komen, trauma's aan de lichaamsdelen of door kanker. De behandelingsmogelijkheden voor oedeem zijn MLD, zwachtelen, TEK, lymfapress, lymf taping, zelfmanagement en ademhalingsoefeningen. Wil je meer informatie over de behandelingen, klik dan hier. 

 

Prijzen

 

Laserontharing

Behandelingen Prijs is per behandeling (gemiddeld 5-8 behandelingen voor 80-95% haar reductie)
Baardlijn €55,- per behandeling
Nek €55,- per behandeling
Rug €150,- per behandeling
Borst en buik €150,- per behandeling
Handen of voeten

€55,- per behandeling

 

 

Acne behandelingen

Behandelingen Prijs
Acné behandeling €40,25 per 30 minuten

€42,50 per 30 minuten incl. intensieve peeling
   
Dermasence rosamin behandeling (Rosacea) €49,50 per 45 minuten
Mesoestetic peelings €70,-

 

 

Oedeembehandelingen
Prijzen van de zorgverzekeringen worden gehanteerd 

Intake inplannen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zoeken....


Contact

06-12632130 of 06-29351796

huidwens@gmail.com

Etten-Leur: Het Therapie huis, Trompetlaan 40, 4876XA Etten-Leur

Rijen: Hoofdstraat 2B, 5121JE Rijen

 


Aangesloten bij: