Samenwerking

Een huid- en oedeemtherapeut werkt met patiënten met huidproblemen of huidbeschadigingen. De patiëntengroep die wordt gezien in de praktijk kan onder andere bestaan uit de volgende dingen: oedeem- en/of lipoedeem, littekens, de nazorg van borstkanker, acné, overbeharing en pigmentafwijkingen. Bij Huidwens zien we de meerwaarde van samenwerking en zijn hier dan ook een grote voorstander van. Momenteel werken we samen met enige huisartsen, fysio- en ergotherapeuten, diëtisten en de thuiszorg in Rijen en Etten-Leur. Natuurlijk staan wij altijd open voor nog meer samenwerking. 

 

 

Waarom samenwerken met de huidtherapeut?

De huidtherapeut is de paramedicus van de huid. Ongeveer 2 miljoen mensen in Nederland hebben een huidaandoening en worden hiermee belemmerd in hun dagelijkse leven. De huidtherapeut vervult voor deze mensen een belangrijke rol in het leren voorkomen, omgaan met en adequaat behandelen van huidproblemen.

 

Maar samen hebben we nog meer kennis en kunde. Bent u een (para)medicus en staat u open voor een kennismakingsgesprek of samenwerking? Wij horen het graag!

 

Contact

Neem vrijblijvend contact op via huidwens@gmail.com.