anti-aging

Mesoestetic heeft verschillende anti-aging lijnen wat voor elke huid geschikt is. Vanaf ons 25ste levensjaar verliezen we steeds meer collageen. Het is daarom verstandig om dan te beginnen met anti-aging ter preventie, want voorkomen is beter dan behandelen! Daarbij is het voor anti-aging enorm belangrijk dat je je huid élke dag goed beschermd tegen UV-stralingen met de Mesoprotech zonnebrand. 

 

Collagen360

Hieronder staan alle Collagen360 producten van Mesoestetic. Collagen360 van Mesoestetic is een cosmedische huidverzorgingslijn van Mesoestetic, verrijkt met marinecollageen. Deze lijn werd ontwikkeld om het continue collageenverlies tegen te gaan en uw huidelasticiteit en de huidversteviging te verbeteren.

 

Stem Cell

Hieronder staan alle Stem Cell producten van Mesoestetic. Mesoestetic gebruikt plantaardige stamcellen in de producten afkomstig uit de Zwitserse appel. Deze komen voort uit de biotechnologie en bevatten een rijke concentratie aan werkstoffen. Verschillende studies tonen aan dat deze vele goede eigenschappen bezitten. Ze versterken ons bindweefsel en maken de textuur van de huid beter. Het werkt sterk anti-aging. 

 

Energy C

Hieronder staan alle Energy C producten van Mesoestetic. Energy C van Mesoestetic verhoogt de collageen aanmaak en voorkomt vroegtijdige veroudering en zorgt voor een vermindering van expressielijntjes en fijne rimpels. Daarnaast maakt het de de huidskleur egaal en zorgt voor een stralend en verhelderend effect.

 

Radiance DNA

Hieronder staan alle Radiance DNA producten van Mesoestetic. Dit is de meest geavanceerde anti-aging behandeling van Mesoestetic wereldwijd. Het bevat ingekapselde actieve bestanddelen die pas diep in de huid worden vrijgegeven. Het complex transporteert de actieve werkstoffen diep in de huid waardoor het pas in de diep gelegen huidlagen gaat werken. Het boost de samenstelling en structuur van onze celmembraam na zodat de celkern de stof toe laat. Het effect is zichtbaar tot aan de oppervlakte van de huid en is ook voelbaar. 

 

Mesoeclat

Hieronder staan alle Mesoeclat producten van Mesoestetic. De Mesoeclat lijn is speciaal ontwikkeld tegen huidveroudering die door de zon of door erfelijke factoren zijn ontstaan. De Mesoeclat producten zijn geschikt voor mensen met huidverouderings problemen en voor mensen die een glow willen krijgen op hun huid. Daarnaast is het een goede aansluiting voor thuis wanneer je de professionele behandeling van de Mesoesclat hebt gehad. 

 

Intake inplannen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zoeken....


Contact

06-12632130 of 06-29351796

huidwens@gmail.com

Etten-Leur: Het Therapie huis, Trompetlaan 40, 4876XA Etten-Leur

Rijen: Hoofdstraat 2B, 5121JE Rijen

 


Aangesloten bij: