Pigment producten

Hieronder zijn alle producten terug te vinden voor het aanpakken van pigment van het merk Mesoestetic. Zijn het lichte pigment vlekken of dieper gelegen pigmentvlekken? Voor elke soort pigment is er een oplossing. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om ons voor advies te vragen via het contactformulier onderaan de pagina. 

 

Cosmelan

Hieronder staan alle Cosmelan producten van Mesoestetic. Het product Cosmelan (en tevens de professionele behandeling Cosmelan) van Mesoestetic is een effectieve aanpak om dieper gelegen pigmentvlekken bij alle huidtypes te verminderen. Deze lijn is geschikt voor pigment door zonbeschadiging, zwangerschapsmaskers (melasma), pigment na ontstekingen en lichtere pigmentvlekken. 

 

Tran3x

De Tran3x lijn van Mesoestetic bestaat uit 2 producten: De Tran3x Concentrate en de Tran3x Gel. Beide producten bevatten het tranexaminezuur wat de oorzaak van pigmentatie problemen aanpakt. Zeker een must in je pigment routine!

Ultimate W+

Hieronder staan alle Ultimate W+ Whitening producten van Mesoestetic. Deze whitening lijn is specifiek geschikt voor mensen met pigmentatie problemen om het dagelijks aan te pakken.

Intake inplannen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zoeken....


Contact

06-12632130 of 06-29351796

huidwens@gmail.com

Etten-Leur: Het Therapie huis, Trompetlaan 40, 4876XA Etten-Leur

Rijen: Hoofdstraat 2B, 5121JE Rijen

 


Aangesloten bij: