De huid en seizoensveranderingen

Brrrrr. koud hé? Ja het wordt weer kouder en dat betekent dat we onze huidverzorgingsproducten weer moeten nalopen en misschien zelfs moeten vervangen. Waar moeten we op letten en welke producten zijn nou echt een musthave? In deze eerste blogpost vertellen we al onze tips.

Herfst

Onze huid heeft door de zomermaanden behoorlijk wat zonschade opgelopen. Het is daarom belangrijk dat we de huid in de herfst laten herstellen maar ook voorbereiden op de koudere maanden. 

Herstellen

In de herfst kun je bijvoorbeeld nog last hebben van pigmentatie vlekjes in het gezicht of decolleté. Producten met zuren laten wij liever staan in de zomermaanden, aangezien de kans op pigmentatie dan groter wordt. Wanneer de zomermaanden voorbij zijn, kunnen we deze producten weer gebruiken om de pigmentatie te verwijderen. De herfst is daarom perfect om het te verminderen. 

Dermasence heeft speciaal een product ontworpen voor de huid met pigmentatie. Door het plantenextract Boerhavia diffusa en Hexylresorcinol wordt de productie van melanine (pigment) gereduceerd. Ondanks dat het geen zomer is, raden we het aan om dit product te gebruiken in combinatie met een product wat een hoge SPF bevat. 

Voorbereiden

In de herfst en zeker in de winter zullen de temperaturen flink gaan zakken. Er komt een koudere en drogere luchtstroom waardoor de huid kan uitdrogen. Door producten te gebruiken die de huid soepel en gehydrateerd houden kom jij deze dagen door met een mooie huid!

Dermasence heeft verschillende producten om de huid te versoepelen en te hydrateren. De Cream + Mask van Dermasence heeft naast deze werkingen ook het voordeel dat het naast een dagcrème ook als masker gebruikt kan worden. Doordat er hyaluronzuur in zit geeft het een optimale hydratatie. Perfect voor het aankomende koudere weer. 

 

 

 

TIP: Dermasence Cream + Mask is in de maand november met 10% korting verkrijgbaar bij HuidWens!

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0