Huidverbetering

Steeds meer mensen kiezen voor non-chirurgische behandelingen voor huidverbetering en verjonging. Met huidverjonging behandelingen en producten kun je al beginnen vanaf je 25ste levensjaar, maar huidverbetering kan vanaf elke leeftijd. Hieronder zie je verschillende behandelmogelijkheden. 

Microneedling

Middels microneedling worden er minuscule kleine gaatjes in de huid gemaakt. Het littekenweefsel wordt hierdoor gestimuleerd om de kleine gaatjes te repareren. Wanneer het huidoppervlak licht beschadigd raakt, kan de huid dit mooi herstellen. Wanneer er een grote beschadiging is, dan ontstaat er littekenweefsel. Gelukkig kan onze huid de kleine gaatjes gemakkelijk herstellen met collageen en elastine.

 

Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen toegevoegd via de kanaaltjes die in de huid zijn gemaakt. Door deze kanaaltjes worden deze werkstoffen dieper en beter opgenomen in de huid waardoor je sneller effect ziet dan wanneer je producten op een dichte huid aanbrengt.  

 

De behandeling is ook inzetbaar voor:

 • Fijne lijntjes
 • Pigmentvlekken
 • (Acne) Littekens
 • Rokershuid
 • Voor de huid die een mooie '''glow'' wilt hebben

 

Bindweefseltherapie

Elastine en collageen houden de huid soepel en jong. Vanaf het 25ste levensjaar neemt de productie van deze twee belangrijke vezels af. Door het behandelen van bindweefsel stimuleer je de huid op een natuurlijke manier voor het aanmaken van elastine en collageen. Dit kan zowel manueel als met behulp van cupping of LPG endermologie. De manuele behandeling wordt uitgevoerd met soort rol- en knedende bewegingen. Met cupping wordt de huid vacuüm gezogen en daarna bewogen. LPG endermologie is een geautomatiseerde techniek waarbij we een apparaat gebruiken voor het behandelen van het bindweefsel. De behandelkop heeft een aanzuigende functie en klepjes, waardoor de huid bewogen wordt. 

Chemische peelings

Chemische peelings zorgen net als bovenstaande behandelmogelijkheden ook voor een aanmaak van collageen en elastine. HuidWens werkt met de merken Dermasence en Mesoestetic. Hieronder vallen verschillen soorten peelings voor verschillende huidaandoeningen. Samen met de huidtherapeut wordt er tijdens de intake gekeken naar de huidconditie en welke peeling het beste is voor uw huid. 

 

Chemische peelings zijn ook inzetbaar voor:

 • Anti-aging
 • Pigmentvlekken
 • Acné (Littekens)
 • Grove huidstructuur (poriën)

Mesoeclat

Een door Mesoestetic ontwikkelde behandeling voor verbluffend resultaat al vaak na de eerste behandeling. Werkt tot diep in de huid en pakt het probleem bij zijn oorsprong aan. 

 

De Mesoeclat behandeling is speciaal ontwikkeld om de cel vernieuwing in de huid te activeren. Hierdoor krijgt de huid meer elasticiteit en vitaliteit.

 

Voor wie is dit geschikt?

 • Voor beginnende lijntjes en rimpels
 • Verouderde huid met vlekjes
 • Voor een vochtarme of droge huid
 • Voor een mooie glow op de huid 

De behandeling start bij het reinigen van de huid. Hierna wordt de Mesoeclat peeling aangebracht. Deze peeling is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren. Na de peeling wordt er een Mesoeclat ampul in de huid gemasseerd en wordt er een nabehandelingscrème aangebracht. Na de behandeling ben je soms wat (lichtelijk) rood maar kun je gewoon door met je dagelijkse bezigheden.

 

Wij adviseren een behandelingskuur van 5 behandelingen voor het beste resultaat. 

 

 

Huidbehandelingen ter verbetering zoals bovenstaand zonder medische indicatie vallen niet onder de vergoeding van zorgverzekeraars!