Acties

Vrijdag 6 oktober 2023
Pijnlijke of vermoeide benen?
Laat ze door ons GRATIS scannen!
Deze niet invasieve functionele meting kan in een vroeg stadium aangeven of er mogelijk spataderen in de benen aanwezig zijn. Het zegt iets over de functie van de aderen: is er een goede afvoer van bloed richting het hart mogelijk. Dit onderzoek zal inzicht geven in hoeverre de aderen niet goed functioneren. Ook is er een lymfescanner aanwezig of oedeem (vocht) te meten.
Bij de uitkomst “spataderen” kan het dragen van therapeutisch elastische kousen een oplossing zijn. Er is mogelijkheid om door een adviseur de kousen aan te laten meten. In ons assortiment aan kousen, heeft u de keuze uit verschillende designs, opties en kleuren! Wacht niet langer en maak een afspraak bij ons.
Wanneer?
Vrijdag 6 oktober 2023
12:00-16:30 uur
Waar?
Bredaseweg 57
4872 LA Etten-Leur
Bel gelijk!

Laseractie

 

Wilt u met laserontharing starten tussen 1 september en 31 oktober 2023? Profiteer dan van deze voordeelpakketten van zes behandelingen:

 

- Laserontharing oksels: €375,- i.p.v. €450,- 

- Laserontharing bikinilijn: €650,- i.p.v. €780,-

- Laserontharing onderbenen €750,- i.p.v. €900,-

 

En krijg een aloe vera gel cadeau ter nazorg ter waarde van €16,-! De gel werkt verkoelend, ontsmettend en ontstekingsremmend. Bovendien helpt het bij herstel van de huid. Voor na een laserbehandeling, insectenbeet of zonnebrand is het erg geschikt. 


 

50% korting op een cosmelan kuur!
Cosmelan is een behandelmethode voor pigment. Denk aan pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, melasma en andere huidverkleuringen. Het is geschikt voor alle huidtypes en is klinisch bewezen veilig en effectief.
De Voordelen van Mesoestetic Cosmelan:
❗️ Vermindert Pigmentvlekken: Cosmelan vervaagt pigmentvlekken en egaliseert de teint, waardoor je huid er stralender uitziet dan ooit tevoren.
❗️ Krachtige Antioxidanten: De formule zit boordevol antioxidanten die vrije radicalen bestrijden en vroegtijdige veroudering voorkomen.
❗️ Minimaliseert Melasma: Voor diegenen die worstelen met melasma, is Cosmelan een levensveranderende oplossing om deze moeilijke aandoening aan te pakken.
❗️ Langdurige Resultaten: Geniet langdurig van je resultaten dankzij de diepgaande en grondige werking van Cosmelan.
De Cosmelan-behandeling begint met een consultatie bij de huidtherapeut. Na een zorgvuldige beoordeling van je huid wordt de behandeling op maat gemaakt en besproken. De behandeling omvat een combinatie van professionele peelings en een thuisverzorgingsroutine om je resultaten te optimaliseren.
Benieuwd? Maak een afspraak!

Mesoestetic glycorepair

 

 In de maand augustus bieden wij de glycorepair van mesoestetic aan voor €55,- i.p.v. €69,-.

 

Dit product is een gelcreme gericht op de vernieuwing van de bovenste huidlaag. Het draagt bij aan de afbraak van dode huidcellen. Bij langer gebruik verbetert het de huidtextuur, voorkomt het verstoppingen en maakt de huid gladder. Een mooi product om de huid voor te bereiden op de Mesopeel van Mesoestetic.

 

 

Huidtype:

- Droge huid

- Acne gevoelige huid

- Vette (acne) huid