LPG Endermologie

LPG endermolgie is multifunctioneel. Zo kan het worden ingezet bij lipoedeem voor pijndemping, bij littekens voor versoepeling en op cosmetisch vlak voor diverse doeleinden. De LPG behandelkop stimuleert het weefsel tot in de diepere huidlagen. Vetweefsel, panniculose en huidverslapping kan worden behandeld. 

 


LPG bij lipoedeem

Lipoedeem is een aandoening wat ''vetzwelling'' betekend. Er is sprake van een stoornis in de aanmaak van het vetweefsel. De vetcellen zijn vergroot, trekken vocht aan en houden dit vast. Dit kan het gevoel van onrustige en verzwaarde benen geven. Een definitieve oplossing is liposuctie. Echter, bij stadium 1 en begin stadium 2 kan LPG bijdragen aan het verlichten van het verzwaarde gevoel en pijndemping geven. Het verbeterd de bloed- en vochtcirculatie in het lichaam. Het effect van LPG kan bij elke patiënt anders zijn. Dit behandelplan is altijd in combinatie met leefstijladviezen- en regels, waarbij sport en beweging, en voeding op de voorgrond staan. Dit kan in combinatie met een sportcoach, fysiotherapeut of diëtist worden gedaan. 

 

 

LPG bij littekens

Veel soorten littekens kunnen worden behandeld met LPG. Denk hierbij bijvoorbeeld aan littekens na keizersneden, een operatie of trauma. De behandeling is gericht op het versoepelen van het littekenweefsel. De behandelkop heeft een aanzuigende kracht, een roller en een klep. Hierdoor wordt een huidplooi opgepakt en regelmatig bewogen. De huid, onderhuid en het bindweefsel wordt behandeld op een vrijwel pijnloze manier. De structuur van het bindweefsel wordt verbeterd. Ook wordt de doorbloeding in gang gezet en de afvoer van lymfevocht. Ook kan fibrosevorming (verhardingen) worden behandeld. 

 

LPG voor huidverbetering

De LPG kan cosmetisch worden ingezet op het lichaam en het gelaat. De  LPG behandelkop stimuleert het weefsel in de diepere langen en pakt gelijktijdig drie dingen aan: resistent vet, huidverslapping en panniculose. Er is dus geen onderscheid tussen een strakkere huid, panniculose egaliseren of vet verbranden. De LPG werkt op meerdere weefsellagen tegelijkertijd. De behandelkop heeft een aanzuigende functie, een roller en een klep. Hierdoor wordt het weefsel aangezogen en uitgerold. 

 

De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt hierdoor gestimuleert. Dit zijn de bouwstenen voor een meer gezonde en stevige huid. Vetverbranding wordt gestimuleerd en de weefsels worden versoepeld door het activeren van de bloed- en lymfecirculatie. Door de versoepeling van het weefsel wordt panniculosevorming geleidelijk verminderd. Het behandeldoel wordt doorgaans bereikt in een kuurverband. Dit zijn meestal 12 tot 20 behandelingen waarna onderhoudsbehandelingen geadviseerd om het resultaat te behouden. 

 

De behandelingen gericht op het lichaam gaan gepaard met krachttraining. Dit komt omdat de vetverbranding die tijdens de behandeling is gestimuleerd de eerste 6 uur na de behandeling het meest actief is. Hierdoor wordt de behandeling uitgebreid en heb je sneller resultaat.

 


De programma´s van LPG cosmetisch lichaam

Persoonlijk programma

Dit programma richt zich op vetafbraak, de behandeling van panniculose, afslanking en een verbetering van bloed- en lymfecirculatie. Een persoonlijk gesteld programma wordt samen met de huidtherapeut afgestemd in 10 min., 20 min., 30 min. of 40 min en verdeeld over zones. De volgende mogelijkheden in zones zijn tot onze beschikking:

 

VROUW: Arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op de dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten.
MAN: Armen, rug, borstspieren, taille, buik, dijen.

 

Relaxatie 30 min 

Ontspant gebieden onder spierspanning, verminderd stress en biedt een diep gevoel van relaxatie. Voor de lichamelijke en geestelijke balans.

 

Detox 30 min

Activeert de bloedsomloop om in te werken op waterretentie en om gifstoffen te draineren: de huid “herademt”. Voor een onmiddellijk dynamisch effect en gevoel van verlichting.

 

Jonge moeder 30 min

Het bedoeldoel is het verstevigen van het verslapte weefsel wat is veroorzaakt door de bevalling. Het onderlichaam (buik, onderkant rug en benen) worden behandeld. 

 

Veneuze insufficiëntie 30 min

Veneuze insufficientie is een verstoring van de kleppen in de bloedvaten van de benen. Deze stagnatie wordt verergerd door  gebrek aan lichaamsbeweging, overgewicht, hitte en hormonale schommelingen. Endermologie mobiliseert zacht de weefsels om de veneuze bloedsomloop 4x en de lymfatische stroom 3x te stimuleren en daarbij het risico op oedeem te beperken. Deze zeer aangename behandeling biedt onmiddellijk een verlichting. Hiernaast kan het dragen van therapeutisch elastische kousen ook uitkomst bieden. 

 

Anti cellulite 40 min

Dit werkt als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren. Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67%) en wordt de huid gladder en zachter. 

 

Endermopuncture 50 min

Verzorging die tegelijkertijd inwerkt op de adipocyten (afslankcellen), op de fibroblasten (jeugdigheidscellen) en op hun omgeving, voor een maximale resultaten. Verfijnt de vormen en vlakt cellulite af.

 


De programma´s van LPG cosmetisch gelaat

Persoonlijk programma

Stel een eigen programma samen voor algehele huidverbetering en anti-aging. De gebieden die behandeld kunnen worden: voorhoofd, wallen en zakjes rond de ogen, mond, dubbele kin, gezichtsovaal, hals, decolleté, handen.

 

Glans 15 min

Deze behandeling boost de microcirculatie en brengt zuurstof naar de huid voor directe verheldering. Snel een gezonde glans tijdens seizoensveranderingen of voor een speciale gelegenheid.

 

Detox 20 min

Ontgift de oogcontouren en voert afvalstoffen af voor een egale teint. Een ideale behandeling voor gezichten die er vermoeid uitzien.

 

Anti-aging stevigheid 30 min

Herstelt de stevigheid van de huid, terwijl rimpels en fijne lijntjes van binnen uit worden opgevult. Het bovenste ooglid wordt gelift en de huid wordt soepeler voor een echt ''liftend effect''.

 

Anti-aging sculpting 30 min

Het gezicht wordt zichtbaar slanker, de dubbele kin vervaagd. Huidcontouren worden verstevigd en hervormt.

 

Anti-aging opvullen 35 min

Het gezicht krijgt haar harmonieuze volume terug, de huid is opgevuld en diep gevoed, rimpels en fijne lijntjes worden glad gestreken.

 

Ogen en lippen 40 min

Deze gerichte anti-aging behandeling vermindert wallen en donkere kringen, strijkt rimpels rond de ogen en de mond glad, maakt de lippen voller en verbetert de oogleden om de ogen te openen en te doen opleven.