Basis huidbehandeling

Deze behandeling is er voor iedereen. Wilt u meer te weten komen over u de huid het beste kan behandelen op het gebied van huidzorg? Wilt u omgaan met een klacht, maar weet u niet zo goed hoe? Of wilt u kennismaken met de producten?

 

De behandeling is gericht op huidverbetering, product advisering en begeleiding in huidzorg.  

  

 

 

 

 


Behandeltraject

De behandeling start bij de intake. Hierin wordt de algehele gezondheid, het huidige productgebruik en de hulpvraag besproken. Na lichamelijk onderzoek wordt het behandeldoel opgesteld. Dat kan bijvoorbeeld het verbeteren van de huidconditie zijn.

 

Heb je veel last van acné gerelateerde klachten? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een vergoeding voor acnétherapie. Bespreek dit met de huidtherapeut. 

 

 

De behandeling

De behandeling duurt 30 minuten, waarbij de huid wordt gereinigd en gecheckt op eventuele onzuiverheden. Denk hierbij aan milia, comedonen en pustels. De behandeling wordt vervolgd met een masker en een dag- of nachtverzorging. We maken onderscheid in de volgende behandelmogelijkheden in productlijnen van Dermasence, afgestemd op het huidtype- en conditie:

  • Vitop Forte: wordt gehanteerd bij een droge, vochtarme, beschadigde of heel gevoelige huid.
  • Hyalusome: bij de huid vanaf 25+, voor algehele hydratatie en bescherming. 
  • Chrono Retare: bij de huid vanaf 45+, voor verzorging, bescherming en huidveroudering.
  • Seborra: voor de heel vette, onzuivere huid of de huid met roodheden. 
  • Rosamin: voor de (zeer) gevoelige, droge en tot eczeem neigende huid. 

De lijnen van Dermasence worden afgestemd tijdens de behandeling. Combinaties hierin zijn zeker mogelijk. De huidtherapeut stemt samen met u het behandelplan af. Daarnaast wordt product gebruik voor thuis, de huidige routine in huidzorg en eventuele aanpassingen en het behandeldoel in kaart gebracht en bij elke behandeling geëvalueerd.