Tegenwoordig letten we meer op onze gezondheid dan vroeger. We eten wat gezonder en proberen meer te bewegen. Maar wat doen we om onze bloed- en lymfevaten gezond te houden?

Wat is pigment, hoe ontstaat het en wat kan ik er tegen doen? Mensen die last hebben van pigment zullen deze vragen vast al een keer in het hoofd hebben gehad. Vaak worden er crèmes gebruikt zonder enig resultaat en wordt er overgestapt naar huis- tuin- en keukenmateriaal. Zo komen de gekste combinaties voorbij wat het pigment zou gaan verminderen. Helaas zijn deze Do-It-Yourself middelen vaak erg agressief voor de huid en doet het meer kwaad dan lief. In deze blogpost leggen we uit welke...

Een zonnebank kuur voordat je op vakantie gaat? Een zonnebank crème beschermt je huid tegen de uv schade? Zijn dit fabels of feiten? In deze blogpost lees je 5 redenen waarom je vanaf nu niet meer onder de zonnebank moet gaan.

Voeding heeft veel invloed op ons lichaam. Zo zijn er bepaalde super foods die ons kunnen helpen bij lichamelijke of huidproblemen. Lijnzaad is er daar eentje van. In de blogpost kun je lezen wat dit precies allemaal kan doen.

Keratosis Pilaris wordt gekenmerkt door een uitslag vaak op de bovenarmen en bovenbenen. Het lijkt een beetje op kippenvel. In deze blogpost leggen we jullie uit wat je hier tegen kan doen.

Het weer is kouder maar wat doet dit met je huid? In deze blog lees je al onze tips om je huid goed te verzorgen en voor te bereiden voor het koude winterweer.