4 vragen bij laserontharing in de zomer
De 4 meest gestelde vragen over laserontharing in de zomer.

Littekentherapie na keizersnede
Als alles goed gaat na de operatie ontstaat er een mooi litteken: een heel dun wit streepje. Soms kan er tijdens het herstelproces iets misgaan en kunnen er onderhuidse, niet zichtbare verklevingen ontstaan. Het is alsof het litteken naar binnen wordt getrokken, doof en anders aanvoelt en je de controle over je bekkenbodem en/of buikspieren kwijtraakt. Bij een keizersnede wordt door huid, vet, bindweefsel en de buikvlies gesneden. Verklevingen kunnen dus ontstaan op het niveau van de huid, de...

Op steeds meer plekken is het verplicht een mondmasker te dragen. Heb jij regelmatig een mondmasker op (voor een langere tijd)? En heb jij sindsdien een gevoeligere huid gekregen? Lees dan onze blog.

Wanneer een vrouw de diagnose borstkanker krijgt, verandert haar leven vaak ingrijpend. Naast dat de diagnose angst en verdriet met zich mee brengt, zal er lichamelijk ook heel wat veranderen. Denk aan het ontbreken van een borst of tepel, een pijnlijk bestraald gebied, de bijverschijnselen van chemotherapie, littekens en vochtopeenhopingen (oedeem) vanwege een beschadigd lymfestelsel. Sommige klachten zijn er meteen en worden ook vanzelf minder, anderen ontstaan pas na een lange periode en...

Oedeem komt vaker voor dan we denken. Maar wist je dat er ook verschillende soorten oedeem zijn? Zo heb je lymfoedeem, veneusoedeem maar ook lipoedeem. De laatste vorm, lipoedeem is vaak onbekend bij mensen. In deze blogpost leggen we je daarom uit wat lipoedeem precies is.

Hoe gaat een laserbehandeling in zijn werk en wat kun je het beste doen of juist niet doen tijdens het lasertraject? In deze blog leggen we uit hoe je tatoeage op een veilige, effectieve manier verwijderd kan worden.

Tegenwoordig letten we meer op onze gezondheid dan vroeger. We eten wat gezonder en proberen meer te bewegen. Maar wat doen we om onze bloed- en lymfevaten gezond te houden?

Wat is pigment, hoe ontstaat het en wat kan ik er tegen doen? Mensen die last hebben van pigment zullen deze vragen vast al een keer in het hoofd hebben gehad. Vaak worden er crèmes gebruikt zonder enig resultaat en wordt er overgestapt naar huis- tuin- en keukenmateriaal. Zo komen de gekste combinaties voorbij wat het pigment zou gaan verminderen. Helaas zijn deze Do-It-Yourself middelen vaak erg agressief voor de huid en doet het meer kwaad dan lief. In deze blogpost leggen we uit welke...

Een zonnebank kuur voordat je op vakantie gaat? Een zonnebank crème beschermt je huid tegen de uv schade? Zijn dit fabels of feiten? In deze blogpost lees je 5 redenen waarom je vanaf nu niet meer onder de zonnebank moet gaan.

Voeding heeft veel invloed op ons lichaam. Zo zijn er bepaalde super foods die ons kunnen helpen bij lichamelijke of huidproblemen. Lijnzaad is er daar eentje van. In de blogpost kun je lezen wat dit precies allemaal kan doen.

Meer weergeven

Intake inplannen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zoeken....


Contact

06-12632130 of 06-29351796

huidwens@gmail.com

Etten-Leur: Het Therapie huis, Trompetlaan 40, 4876XA Etten-Leur

Rijen: Hoofdstraat 2B, 5121JE Rijen

 


Aangesloten bij: