ONZE SPECIALISTEN

Lisanne van Heijst

 

Eigenaresse/ Huid- en Oedeemtherapeut & Allround schoonheidsspecialiste 

 

Afgestudeerd in 2017 voor Huid- en Oedeemtherapeut. 

 

Werkzaam in Rijen en Etten-leur

 

Bachelor scriptie

De sprong naar verbetering,

Lipoedeem & de bellicon

Hieronder is mijn gehele scriptie te downloaden.

Download
Scriptie Lisanne van Heijst.pdf
Adobe Acrobat document 4.1 MB

 

Eline Aarts

 

Huid- en oedeemtherapeut

 

Ik ben in juli 2020 afgestudeerd als huidtherapeute aan De Haagse Hogeschool. Gedurende de opleiding heb ik verschillende stages gelopen in voornamelijk medisch gerichte praktijken, waaronder ook het ziekenhuis. Ik deed veel ervaring op omtrent oedeemtherapie en nazorg (borst)kanker. Daarbij hecht ik veel waarde aan zelfmanagement. Het verbeteren van de kwaliteit van leven en de patiënt tevreden de praktijk zien verlaten, daar doe ik het voor.

 

Daarnaast heb ik een grote passie in het vak voor huidverbetering. In mijn jeugd heb ik last gehad van een probleemhuid en heb ik mij actief beziggehouden met het verzorgen en verbeteren van mijn eigen huid. Ik zet mij graag in voor anderen om deze intrinsieke motivatie op te wekken.

 

Ik bekijk iedere patiënt als individu, ook als twee verschillende patiënten met eenzelfde problematiek de praktijk bezoeken. Met mijn gedreven instelling probeer ik samen met jou te werken aan het gewenste resultaat door passend advies te geven. Mijn doel is dat jij weer goed kan functioneren in

het dagelijks leven en met opgeheven hoofd en zonder schaamtegevoel de wereld durft in te stappen.

 

Specialismen: Oedeemtherapie, acnetherapie, lasertherapie, littekentherapie

 

Werkzaam: Maandag t/m vrijdag

 

Talen: Nederlands, Engels


Claudia Raats
Huid- en oedeemtherapeut

Na het afronden van mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste, wilde ik graag doorstuderen naar iets in de gezondheidszorg. Door mijn interesse in de huidzorg ben ik de opleiding huidtherapie gestart. Gedurende deze opleiding heb ik de minor oncologie gevolgd. Daarnaast heb ik mijn stages en vakken medisch gericht. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan in onder andere oedeemtherapie, de nazorg van (borst)kanker en multidisciplinaire samenwerking. In juli 2022 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool als huid- en oedeemtherapeut, waarna ik vrijwel direct aan de slag ben gegaan bij Huidwens.

Als huidtherapeut wil ik graag samenwerken met de patiënt en andere (para)medici om het beste behandelresultaat te bereiken, waarbij de kwaliteit van leven een belangrijke rol speelt. Ik zet mijzelf graag in als therapeut om de patiënt zoveel mogelijk te helpen. Dit op het gebied van zowel behandelen als psychosociaal vlak. Tegelijkertijd ben ik een grote voorstander van zelfmanagement, waarbij de patiënt de regie heeft over het behandelen van zijn/haar eigen huidprobleem. Neem bijvoorbeeld het productgebruik bij acnétherapie of bewegingsoefeningen bij oedeem. Als team bereiken we samen het meest! Mijn doel is om alles uit het behandeltraject te halen, zodat de patiënt geholpen en tevreden de deur uit gaat.

Naast werk ben ik graag bezig met sporten, tuinieren en fotograferen. Ik zit niet graag stil en ben het liefst er zoveel mogelijk op uit. Daarnaast houd ik mijzelf bezig met vakgerichte literatuur, zoals het volgen van cursussen of bijscholingen.

Specialismen: Oedeemtherapie, adviseren bewegingsoefeningen, acnétherapie,

Werkzaam: Maandag t/m donderdag