ONZE HUIDTHERAPEUTEN

Lisanne van Heijst

Eigenaresse, Huid- en Oedeemtherapeut  

 

In 2017 afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Ik zie de mensen als een uniek persoon met hun eigen verhaal, klachten of wens. Wij houden dan ook altijd een persoonlijke intake om te kijken waar jouw behoeftes liggen en welke speler wij daarin kunnen zijn. 

 

Locaties: Etten-Leur, Rijen 

Werkzaam: Maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Talen: Nederlands, Engels


Eline Aarts

Huid- en oedeemtherapeut

 

Ik ben in juli 2020 afgestudeerd als huidtherapeute aan De Haagse Hogeschool. Gedurende de opleiding heb ik verschillende stages gelopen in voornamelijk medisch gerichte praktijken, waaronder ook het ziekenhuis. Verder heb ik verder veel ervaring opgedaan omtrent oedeemtherapie en nazorg (borst)kanker. Daarbij hecht ik veel waarde aan zelfmanagement. Het verbeteren van de kwaliteit van leven en de patiënt tevreden de praktijk zien verlaten, daar doe ik het voor.

 

Daarnaast heb ik een grote passie in het vak voor huidverbetering. In mijn jeugd heb ik last gehad van een probleemhuid en heb ik mij actief beziggehouden met het verzorgen en verbeteren van mijn eigen huid. Ik zet mij graag in voor anderen om deze intrinsieke motivatie op te wekken.

Ik bekijk iedere patiënt als individu, ook als twee verschillende patiënten met eenzelfde problematiek de praktijk bezoeken. Met mijn gedreven instelling probeer ik samen met jou te werken aan het gewenste resultaat door passend advies te geven. Mijn doel is dat jij weer goed kan functioneren in het dagelijks leven en met opgeheven hoofd en zonder schaamtegevoel de wereld durft in te stappen.

 

Locaties: Etten-Leur, Rijen

Werkzaam: Maandag t/m vrijdag

Talen: Nederlands, Engels