Lisanne van Heijst

Vanaf 2012 - 2017 ben ik werkzaam geweest als allround schoonheidsspecialist.

Na het afronden van de opleiding Huidtherapie ben ik direct begonnen met het werken als huidtherapeut in meerdere praktijken en ben ik gestart met mijn eigen onderneming´HuidWens´.

Opleiding

2013-2017 HBO Huidtherapie 

2010-2013 Allround schoonheidsspecialist

Bachelor scriptie

De sprong naar verbetering,

Lipoedeem & de bellicon

Hieronder is mijn gehele scriptie te downloaden.

Download
Scriptie Lisanne van Heijst.pdf
Adobe Acrobat document 4.1 MB

Eline Aarts

Mijn naam is Eline Aarts en ik heb de opleiding tot huidtherapeut gevolgd aan De Haagse Hogeschool. Vanaf augustus zult u mij wellicht tegenkomen in de praktijk bij HuidWens.

Na mijn HAVO te hebben afgerond ben ik op zoek gegaan naar een vervolgopleiding die bij mij paste. Iets in de zorg, want het geeft mij voldoening als ik mensen kan helpen en iets voor ze kan betekenen. In mijn jeugd heb ik last gehad van een probleemhuid en heb ik mij actief beziggehouden met het verzorgen en verbeteren van mijn eigen huid. Mijn interesse in de huid en de mogelijke oplossingen hiervoor hebben mij gemotiveerd om in 2016 te starten met de opleiding Huidtherapie.

Gedurende de opleiding heb ik verschillende stages gelopen in voornamelijk medisch gerichte praktijken. Ik deed veel ervaring op omtrent oedeemtherapie en nazorg (borst)kanker. Het verbeteren van de kwaliteit van leven en de patiënt tevreden de praktijk zien verlaten, daar doe ik het voor!

Ik bekijk iedere patiënt als individu, ook als twee verschillende patiënten met eenzelfde problematiek de praktijk bezoeken. Met mijn gedreven instelling probeer ik samen met u te werken aan het gewenste resultaat door passend advies te geven. Mijn doel is dat u weer goed kan functioneren in het dagelijks leven en met opgeheven hoofd en zonder schaamtegevoel de wereld durft in te stappen.

Bij HuidWens hoop ik iets voor u te kunnen betekenen, met een advies op maat en een groot scala aan behandelmogelijkheden.