ONZE HUIDTHERAPEUTEN

Lisanne van Heijst

Eigenaresse, Huid- en Oedeemtherapeut  

 

In 2017 afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Ik zie de mensen als een uniek persoon met hun eigen verhaal, klachten of wens. Wij houden dan ook altijd een persoonlijke intake om te kijken waar jouw behoeftes liggen en welke speler wij daarin kunnen zijn. 

 

Locaties: Etten-Leur, Rijen 

Werkzaam: Maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Talen: Nederlands, Engels


Eline Aarts

Huid- en oedeemtherapeut

 

Ik ben in juli 2020 afgestudeerd als huidtherapeute aan De Haagse Hogeschool. Gedurende de opleiding heb ik verschillende stages gelopen in voornamelijk medisch gerichte praktijken, waaronder ook het ziekenhuis. Verder heb ik verder veel ervaring opgedaan omtrent oedeemtherapie en nazorg (borst)kanker. Daarbij hecht ik veel waarde aan zelfmanagement. Het verbeteren van de kwaliteit van leven en de patiënt tevreden de praktijk zien verlaten, daar doe ik het voor.

 

Daarnaast heb ik een grote passie in het vak voor huidverbetering. In mijn jeugd heb ik last gehad van een probleemhuid en heb ik mij actief beziggehouden met het verzorgen en verbeteren van mijn eigen huid. Ik zet mij graag in voor anderen om deze intrinsieke motivatie op te wekken.

Ik bekijk iedere patiënt als individu, ook als twee verschillende patiënten met eenzelfde problematiek de praktijk bezoeken. Met mijn gedreven instelling probeer ik samen met jou te werken aan het gewenste resultaat door passend advies te geven. Mijn doel is dat jij weer goed kan functioneren in het dagelijks leven en met opgeheven hoofd en zonder schaamtegevoel de wereld durft in te stappen.

 

Locaties: Etten-Leur, Rijen

Werkzaam: Maandag t/m vrijdag

Talen: Nederlands, Engels


Claudia Raats

Huid- en oedeemtherapeut

 

Graag wilde ik altijd iets doen binnen de gezondheidszorg. Binnen mijn studie heb ik mijn stages en keuzevakken medisch gericht. Als voorbeeld heb ik de minor oncologie gevolgd. In juli 2022 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool als huid- en oedeemtherapeut, waarna ik vrijwel direct en enthousiast aan de slag ben gegaan bij Huidwens. 

 

Als therapeut wil ik graag samenwerken met de patiënt en andere (para)medici om het beste behandelresultaat te bereiken, waarbij de kwaliteit van leven een belangrijke rol speelt. Ik zet mijzelf graag in als therapeut om de patiënt zoveel mogelijk te helpen. Dit op het gebied van zowel behandelen als psychosociaal vlak. Tegelijkertijd ben ik een grote voorstander van zelfmanagement, waarbij de patiënt de regie heeft over het behandelen van zijn/haar eigen huidprobleem. Neem bijvoorbeeld het productgebruik bij acnétherapie of bewegingsoefeningen bij oedeem. Als team bereiken we samen het meest! Mijn doel is om alles uit het behandeltraject te halen, zodat de patiënt geholpen en tevreden de deur uit gaat. Daarnaast houd ik mijzelf bezig met vakgerichte literatuur, zoals het volgen van cursussen of bijscholingen.

 

 

Locaties: Etten-Leur, Rijen

Werkzaam: Maandag, dinsdag, donderdag. Woensdag en vrijdag afwisselend. 

Talen: Nederlands, Engels