Genderdysforie

Ook mensen die in transitie zijn van man naar vrouw zijn van harte welkom bij HuidWens. Middels eerlijke informatie, communicatie en heldere uitleg streven wij ernaar om iedereen te begeleiden tijdens het proces van permanente haarreductie.

Medicatie

Wanneer er genderdysforie is vastgesteld door de arts of psycholoog, komt men in het transitieproces. Hierin zitten allerlei fases die afgelegd moeten worden tot er daadwerkelijk gestart kan worden met hormonale medicatie. Dit wachten kan soms erg lang duren, waardoor men soms overhaast begint aan andere behandelingen zoals permanente ontharing.

Wanneer er wordt gestart met hormonale medicatie kan de haargroei op verschillende plekken vanzelf gaan verminderen. Geef het lichaam daarom eerst de kans om te veranderen voordat we gaan beginnen met permanente haarreductie behandelingen.

 

Geslachtsoperatie

De meeste plastisch chirurgen raden het aan om de schaamstreek voorafgaande de geslachtsoperatie permanent te laten ontharen. De kans op nare bijwerkingen na de operatie door de aanwezige haren worden hierdoor kleiner. Houdt rekening dat het permanent ontharen van de schaamstreek meerdere behandelingen nodig heeft met een interval van 6-10 weken (afhankelijk van de haargroei). Indien er al inzicht is op de operatie kan er altijd in overleg met de huidtherapeut een behandelplan op maat worden gemaakt.

 

Verzekering

Vanuit sommige verzekeraars wordt er een bijdrage geleverd voor het permanent ontharen. Meestal is dat alleen voor het gelaat. Bespreek met je eigen verzekeraar op welk budget je zelf recht hebt. 

 

Prijzen

Behandelingen Prijs is per behandeling (gemiddeld 5-8 behandelingen voor 80-95% haar reductie)
Wangen €55,- per behandeling
Bakkebaarden €40,- per behandeling
Tussen de wenkbrauwen €30,- per behandeling
Bovenlip €55,- per behandeling
Kin €55,- per behandeling
Bovenlip + Kin €79,- per behandeling
Gelaat €105,- per behandeling
Nek €40,- per behandeling
Handen of voeten €30,- per behandeling
Oksels €85,- per behandeling
Bikinilijn €110,- per behandeling
Bikini compleet (incl. billnaad) €150,- per behandeling
Bikini compleet (ex. bilnaad) €125,- per behandeling
Navelstrook €35,- per behandeling
Buik €65,- per behandeling
Billen €75,- per behandeling
Onderbenen €150,- per behandeling
Bovenbenen €150,- per behandeling
Gehele benen €250,- per behandeling
Onderarmen €75,- per behandeling
Gehele armen €110,- per behandeling
Complete lichaam €450,- per behandeling