Pigment

Pigment is een vervelende huidaandoening waar je zonder gespecialiseerde behandelingen of producten moeilijk van af komt. Gelukkig beschikt HuidWens over de kennis en specialisatie om pigment wel te kunnen verwijderen. Door wetenschappelijk onderbouwde behandelingen en producten wordt er samen met de huidtherapeut een behandelplan samengesteld om de huid zo egaal mogelijk te krijgen. 

Wat is pigment?

Pigment is een ophoping van pigmentcellen. Deze cellen zitten door ons hele lichaam en geven korreltjes pigment af aan onze bovenste huidlaag om deze te voorzien van een kleurtje. In combinatie met zonlicht nemen deze cellen toe en wordt onze huidskleur donkerder. Door een verstoring of ophoping in de pigmentcellen kunnen er pigmentclekken ontstaan. De meest voorkomende pigmentstoornissen zijn als volgt:

 

  • Melasma (Zwangerschapsmasker) 
  • Hyperpigmentatie (Na huidbeschadigingen)
  • Ouderdomsvlekken
  • Zonschade

Voorafgaand de behandeling is het noodzakelijk om vast te stellen om wat voor soort pigment het gaat en hoe diep deze zit. Afhankelijk van deze informatie wordt er een behandelplan op maat gemaakt. 

 

Welke behandeling is het meeste geschikt?

HuidWens biedt de Cosmelan behandeling aan wat voor alle soorten pigment geschikt is. Deze behandeling bestaat uit 2 stappen.

 

 

 

 

De eerste stap wordt uitgevoerd in de praktijk door een BIG-geregistreede huidterapeut. Daarna wordt de tweede stap thuis door jou zelf uitgevoerd met de bijgeleverde thuis producten. Deze behandeling wordt geleverd als kuur met zowel de behandeling in de praktijk als de thuisproducten. 

 

 

 

 

Daarnaast zijn microneedling behandelingen ook een uitkomst voor oppervlakkig pigment. Hierbij wordt de huid door miniscuule kleine naaldjes gepenetreerd om de huidvernieuwing te stimuleren. Microneeling is daarnaast ook goed voor:

  • (Acné) littekens
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes

 

Prijzen

Behandelingen

Mesoestetic peelings €65,-
Microneedling €100,- per keer voor het gelaat en/of hals
Boek nu een kuur van 6 behandelingen voor maar €500,- (€100,- korting!)
Pigment laser voor 1-3 vlekken €50,-
Pigment laser voor 3-5 vlekken €75,- Meerdere vlekken? Prijs in overleg

Intake inplannen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zoeken....


Contact

06-12632130 of 06-29351796

huidwens@gmail.com

Etten-Leur: Het Therapie huis, Trompetlaan 40, 4876XA Etten-Leur

Rijen: Hoofdstraat 2B, 5121JE Rijen

 


Aangesloten bij: