Permanent ontharen

Ongewenste beharing in het gelaat of elders kunnen wij behandelen middels definitief ontharen. Hierbij kunnen verschillende technieken nodig zijn. Bijvoorbeeld lasertherapie of elektrisch epilatie. Graag geven wij persoonlijk advies over de behandelmethode die bij je past.

Hoe ontstaat overbeharing?

Overbeharing ontstaat meestal door een overmaat aan het mannelijk hormoon testosteron. Testosteron zorgt voor een mannelijk haar patroon. Daarnaast kunnen bepaalde ziektes/syndromen of medicijnen zorgen voor overbeharing. De meest voorkomende oorzaak is PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom). Naast overbeharing zijn er nog enkele klachten die kenmerkend zijn voor PCOS. Zo zijn puistjes, overgewicht en een onregelmatige menstruatie veel voorkomende klachten bij PCOS. Heeft u meerdere klachten wat overeenkomt, neem dan contact op met uw huisarts voor verder onderzoek.

 

Laser ontharing

Bij HuidWens kun je in Etten-Leur, Dorst terecht voor laserbehandelingen voor het gelaat en /of lichaam. Middels laser ontharen kunnen mensen zo'n 80 tot 95% permanente haar reductie krijgen. Dus wil jij definitief ontharen (permanent ontharen) ben je bij ons aan het juiste adres. Het voordeel van de laser is dat er grotere gebieden onthaard kunnen worden. Wij werken met de Candela Gentle max pro laser. De Candela Gentle Max Pro combineert het beste van twee verschillende Candela™ systemen in één: de GentleYAG Pro-U laser en de GentleLase Pro-U laser voor o.a. laser ontharen, rejuvenation en vasculaire aandoeningen zoals couperose en pigmentvlekken (hyperpigmentatie).

 

Lasers werken op het pigment van de haren in het haarzakje. Net zoals elektrische epilatie is het de bedoeling om het haarzakje met de kiemcellen kapot te maken. Haren met weinig pigment, zoals rode, blonde en grijze haren worden niet ''gezien'' door de laser. Lasertherapie is daarom ook alleen aan te raden bij mensen met een donkere haarkleur. Zo zie je bij mensen met een lichte huidtype en donkere haren het beste resultaat.

 

Bij HuidWens werken op dit moment alleen vrouwelijke professionals.

 

Benieuwd naar de prijzen? Klik dan hier

 

Interesse? Neem contact met ons op voor een gratis intake.

 

 

Elektrisch ontharen

Elektrische epilatie wordt gedaan middels een klein naaldje wat in het haarkanaaltje gaat. Het naaldje is zo groot als het haartje zelf en geeft op verschillende plaatsen in de haar stroom. De haar zit daarna losser in het haarzakje waardoor het gemakkelijker eruit te halen is met een pincet.

Uiteindelijk wanneer alle kiemcellen in het haarzakje zijn beschadigd, komen de haren niet meer terug. 

Er zijn verschillende soorten methodes en technieken die toegepast kunnen worden met elektrische epilatie. Zo zijn er ook verschillende methodes voor donkere huiden of dikkere haren. 

Omdat deze methode haar voor haar gebeurd, is het uiterste geschikt voor kleine oppervlaktes zoals het gezicht. Andere (grotere) oppervlaktes zou in principe ook kunnen, maar is erg tijdrovend. 

Deze vorm van permanent ontharen is ook geschikt voor mensen met rode, blonde en grijze haren. 

 

 


Prijzen

Voor de actuele acties; kijk dan bij acties

 

Elektrische epilatie
€39,50 per 30 minuten

 

Laserontharing

Behandelingen Prijs is per behandeling (gemiddeld 5-8 behandelingen voor 80-95% haar reductie)
Bovenlip €55,- per behandeling
Kin €55,- per behandeling
Bovenlip + Kin

€75,- per behandeling

Gelaat €90,- per behandeling
Nek €40,- per behandeling
Handen of voeten €30,- per behandeling
Oksels €85,- per behandeling
Bikinilijn €110,- per behandeling
Bikini compleet (incl. billnaad) €150,- per behandeling
Bikini compleet (ex. bilnaad) €125,- per behandeling
Onderbenen €150,- per behandeling
Bovenbenen €150,- per behandeling
Gehele benen €250,- per behandeling
Buik €40,- per behandeling
Gehele armen €110,- per behandeling
Onder armen €75,- per behandeling

Intake inplannen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zoeken....


Contact

06-12632130 of 06-29351796

huidwens@gmail.com

Etten-Leur: Het Therapie huis, Trompetlaan 40, 4876XA Etten-Leur
Dorst: Dorst Zorg, Pastinaak 2, 4849 BP Dorst

 


Aangesloten bij: