Minerale make-up

Veel merken werken met talk in hun make-up producten. Talk is een opvulmiddel en zorgt voor irritatie en uitdrogen van de huid. Daarnaast kan talk verstoppend werken. De minerale make-up van Cent pur Cent onderscheidt zich van traditionele make-up door de zuivere ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit, die tegelijkertijd de huid mooi maakt en verzorgt. 

 

Cent pur Cent bevat geen kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums en niet-natuurlijke oliën. Alle losse poeders bestaan uit slechts 5 basisingrediënten, waaronder titanium, zink, ijzer, boornitride en mica. Deze ingrediënten werken kalmerend en ontstekingsremmend. De kleurpigmenten van CPC zijn vele malen sterker dan dat van klassieke make-up waardoor een klein laagje al meteen goed dekt en egaliseert. De make-up is makkelijk aan te brengen, sluit de huid niet af en je voelt het niet liggen op de huid. De minerale make-up is daarom geschikt als je last hebt van acne, rosacea, eczeem of een gevoelige huid. Ook in te zetten bij het camoufleren van pigmentafwijkingen en brandwonden.  

 

Doordat CPC bestaat uit 100% mineralen mag om deze reden direct na een laser- of huidbehandeling de huid worden gecamoufleerd. De poeders bevatten zelfs een SPF zonbescherming. 

 


Behandeling

Een camouflagetherapie sessie begint met een intakegesprek waarin de huidtherapeut de huid beoordeelt en bespreekt welke resultaten je kan verwachten. Vervolgens wordt de kleur van de huid geanalyseerd en worden er monsters van verschillende camouflageproducten aangebracht om de match te vinden. Tijdens deze afspraak zal de huidtherapeut de make-up zorgvuldig aanbrengen. De huidtherapeut leert aan hoe hij of zij de producten thuis kan aanbrengen. 

 

 

 

Vergoeding

De producten die nodig zijn voor het camoufleren van huidkwalen worden in sommige gevallen vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. 

 

Kom langs voor een intakegesprek

Benieuwd of deze behandeling bij jou past? Of ben je benieuwd naar andere behandelmogelijkheden? De huidtherapeuten van HuidWens informeren je graag tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Huidtherapie is direct toegankelijk, waardoor u geen verwijzing nodig heeft van een huisarts of specialist.