Zwangerschap

Op deze pagina kun je alle meestgestelde vragen terug vinden over zwangerschap en behandelingen bij HuidWens. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met het contact formulier aan de rechterkant.


Meest gestelde vragen:

  1. Welke behandelingen kan ik niet ondergaan tijdens mijn zwangerschap of wanneer ik borstvoeding geef?
  2. Voor welke behandelingen kan ik wel terecht bij HuidWens?
  3. Krijg ik ook TEK kousen vergoed door de verzekering tijdens mijn zwangerschap?

Welke behandelingen kan ik niet ondergaan tijdens mijn zwangerschap of wanneer ik borstvoeding geef?

Behandelingen waarbij er te maken is met een stroomkring, licht een peelings worden niet uitgevoerd wanneer iemand zwanger is of borstvoeding geeft. Er worden geen peelings gegeven omdat de ingrediënten in het bloed kunnen komen door bijvoorbeeld het inademen ervan. Dit is natuurlijk niet goed voor de ontwikkeling van het ongeboren kind. Ook wanneer iemand borstvoeding geeft, geven wij geen peelings.


Voor welke behandelingen kan ik wel terecht bij HuidWens?

Je kunt terecht voor de nabehandeling voor bijvoorbeeld het keizersnede litteken, of voor het verminderen of voorkomen van spataderen en acne. Wanneer je na de zwangerschap en borstvoeding last hebt van pigmentatie vlekken, kan er een behandeling worden ingezet met een peeling om de pigmentatie te verwijderen.


Krijg ik ook TEK kousen vergoed door de verzekering tijdens mijn zwangerschap?

Over het algemeen worden steunkousen alleen vergoed wanneer je een indicatie hiervoor hebt om deze lange tijd te dragen. Wil je spataderen voorkomen, dan komen de kousen voor eigen rekening. Heb je al spataderen? Dan kun je met een verwijzing van de huisarts de kousen vergoed krijgen.

Intake inplannen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zoeken....


Contact

06-12632130 of 06-29351796

huidwens@gmail.com


Aangesloten bij: