Koop hier de beste producten voor je huid.

  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Altijd gratis proefjes bij uw bestelling
  • Vragen over producten of gebruik? Wij zijn via mail, app en telefonisch te bereiken!
  • Onder de 75 euro 6,95 verzendkosten

MESOESETETIC

Mesoestetic is een Spaans huidverzorgingsmerk dat zich richt op het verbeteren van de huidconditie en het oplossen van specifieke huidproblemen zoals pigmentatie, acne, gevoeligheid en veroudering. Mesoestetic biedt een breed scala aan producten waaronder ook serums, maskers en peelings (ook voor thuisgebruik).  

Het merk maakt gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige ingrediënten zoals puur hyaluronzuur en Vitamine C, maar ook retinol en glycolzuur.  

Daarnaast Mesoestetic is de grote leider in de behandeling van hyperpigmentatie van melasma. Het merk bied behandelingen en producten om in te zetten in de praktijk, en voor de voor- en nazorg voor thuis.  

 

Direct naar het assortiment van Mesoestetic klik dan op de onderstaande afbeelding!

 

MARC INBANE 

Marc Inbane is een Nederlands merk dat zich richt op het creëren van luxe, hoogwaardige zelfbruiners en tanning accessoires. Het merk is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd als een van de beste merken op het gebied van zelfbruiners. In 2021 heeft het merk in Zweden de #1 Beauty Award gewonnen. Marc Inbane biedt een breed scale aan zelfbruiners, waaronder sprays, mousses en lotions.  

De producten zijn ontworpen om een natuurlijke, egale teint te bieden zonder de huid uit te drogen of te beschadigen (wat de zon(nebank) wel doet). Huid heeft geen wortelkleur of tanning geur. Het merk maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, ginkgo biloba en vitamine E om de huid te voeden.  

Naast hun zelfbruiners zijn er ook accessoires ontworpen zoals handschoen en brushes die ervoor zorgen dat de bruining gelijkmatig en zonder vlekken is aan te brengen. 

 

Direct naar het assortiment van Marc Inbane klik dan op de onderstaande afbeelding!