Koop hier de beste producten voor je huid.

  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Altijd gratis proefjes bij uw bestelling
  • Vragen over producten of gebruik? Wij zijn via mail, app en telefonisch te bereiken!
  • Onder de 75 euro 6,95 verzendkosten

Mesoestetic

 

Mesoestetic is een Spaans huidverzorgingsmerk dat zich richt op het verbeteren van de huidconditie en het oplossen van specifieke huidproblemen zoals pigmentatie, acne, gevoeligheid en veroudering. Mesoestetic biedt een breed scala aan producten waaronder ook serums, maskers en peelings (ook voor thuisgebruik).  Het merk maakt gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige ingrediënten zoals puur hyaluronzuur en Vitamine C, maar ook retinol en glycolzuur.  Daarnaast Mesoestetic is de grote leider in de behandeling van hyperpigmentatie van melasma. Het merk bied behandelingen en producten om in te zetten in de praktijk, en voor de voor- en nazorg voor thuis.  

 

Direct naar het assortiment van Mesoestetic klik dan op de onderstaande afbeelding!


Marc Inbane

Marc Inbane is een Nederlands merk dat zich richt op het creëren van luxe, hoogwaardige zelfbruiners en tanning accessoires. Het merk is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd als een van de beste merken op het gebied van zelfbruiners. In 2021 heeft het merk in Zweden de #1 Beauty Award gewonnen. Marc Inbane biedt een breed scale aan zelfbruiners, waaronder sprays, mousses en lotions.  

De producten zijn ontworpen om een natuurlijke, egale teint te bieden zonder de huid uit te drogen of te beschadigen (wat de zon(nebank) wel doet). Huid heeft geen wortelkleur of tanning geur. Het merk maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, ginkgo biloba en vitamine E om de huid te voeden.  Naast hun zelfbruiners zijn er ook accessoires ontworpen zoals handschoen en brushes die ervoor zorgen dat de bruining gelijkmatig en zonder vlekken is aan te brengen. 

 

Direct naar het assortiment van Marc Inbane klik dan op de onderstaande afbeelding!


Dermasence

Dermasence is een Duits huidverzorgingsmerk dat zich richt op mensen met een gevoelige huid en huidproblemen. Het merk is opgericht door een dermatoloog en een apotheker en biedt een breed scala aan producten om verschillende huidproblemen aan te pakken waaronder acne, rosacea en eczeem.  Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parfum of kleurstoffen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten zoals hyaluronzuur en vitamine E en C om de huid te hydrateren en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  

 

Direct gaan naar Dermasence producten? Klik dan op de afbeelding. 

 


Cent pur Cent

Cent Pur Cent is het grootste mineraal make-up merk in de Belgische Farma, dat zich richt op het creëren van natuurlijke en hoogwaardige make-up producten. Het merk maakt gebruik van pure ingrediënten die zacht zijn voor de huid en tegelijkertijd een natuurlijke gezonde uitstraling bieden. Het merk bied een breed scala aan producten waaronder foundation, poeder, blush, oogschaduw en lipstick.  

 

De minerale poeders bestaan uit 100% mineralen. Alle poeders bestaan uit slechts 4 basis ingrediënten: titanium, ijzer, mica en zink. Het merk staat er op niet te testen op dieren en maken geen gebruik van kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums of niet-natuurlijke oliën.  

Alles is verkrijgbaar in verschillende tinten en formules om aan de behoeften van verschillende huidtypen te voldoen. Cent Pur Cent wordt verkocht op 800 plekken in België. In Nederland zijn we één van de eerste die met het merk aan de slag zijn gegaan.  

 

Cent Pur Cent hecht veel waarde aan verbondenheid. Er is een community op social media opgebouwd waar in alle openheid en veiligheid je kan connecten met anderen en je creaties, tips en tricks kan delen.  

 

Direct naar CPC? Klik op de afbeelding.