anti-aging

Mesoestetic heeft verschillende anti-aging lijnen wat voor elke huid geschikt is. Vanaf ons 25ste levensjaar verliezen we steeds meer collageen. Het is daarom verstandig om dan te beginnen met anti-aging ter preventie, want voorkomen is beter dan behandelen! Daarbij is het voor anti-aging enorm belangrijk dat je je huid élke dag goed beschermd tegen UV-stralingen met de Mesoprotech zonnebrand. 

 

Collagen360

Hieronder staan alle Collagen360 producten van Mesoestetic. Collagen360 van Mesoestetic is een cosmedische huidverzorgingslijn van Mesoestetic, verrijkt met marinecollageen. Deze lijn werd ontwikkeld om het continue collageenverlies tegen te gaan en uw huidelasticiteit en de huidversteviging te verbeteren.

 

Energy C

Hieronder staan alle Energy C producten van Mesoestetic. Energy C van Mesoestetic verhoogt de collageen aanmaak en voorkomt vroegtijdige veroudering en zorgt voor een vermindering van expressielijntjes en fijne rimpels. Daarnaast maakt het de de huidskleur egaal en zorgt voor een stralend en verhelderend effect.

 

Mesoeclat

Hieronder staan alle Mesoeclat producten van Mesoestetic. De Mesoeclat lijn is speciaal ontwikkeld tegen huidveroudering die door de zon of door erfelijke factoren zijn ontstaan. De Mesoeclat producten zijn geschikt voor mensen met huidverouderings problemen en voor mensen die een glow willen krijgen op hun huid. Daarnaast is het een goede aansluiting voor thuis wanneer je de professionele behandeling van de Mesoesclat hebt gehad.